DBS Annetbildekurs 30. november (klasserom)

30. nov 2023, kl. 09.30–16.00
Thon Hotel Oslo Airport Pris: Kr 4.750,-

Annetbildekurset er for deg som jobber på andre typer verksteder enn karosseriverksted og skal taksere maskinskader på person- og varebiler og skader på lastebil, MC, moped, snøscooter, ATV, båt, caravan, tilhengere ol.

Generell informasjon

Bilskadekontoret tilbyr grunnkurs og annetbildekurs

Kursene er for deg som jobber på et karosseriverksted, eller et annet verksted som takserer maskinskader eller skader på lastebil, båt, ATV osv.

På samme måte som for de ordinære klasseromskursene vil det under hele det digitale kurset være to instruktører som underviser og bistår elevene.

Våre klasseromskurs arrangeres i trivelige lyse lokaler på Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen.

Du finner mer informasjon og oversikt over de forskjellige kursene som arrangeres med tilhørende registreringsskjema som må fylles ut og sendes inn.

 

På kurset gjennomgås spesialløpene i DBS med funksjoner for å kalkulere uten å benytte reparasjonstidene, men avtalehåndtering og tilbudsbehandling mot forsikringsselskapene inngår.

Kurset arrangeres ved Thon Hotel Oslo Airport, Balder Alle 2, 2060 Jessheim. Hotellet ligger inntil E6, nord for avkjøringen til Oslo Airport. 

Om Thon Hotel Oslo Airport

Kurset holdes på Thon Hotel Oslo Airport som er et moderne konferanse- og forretningshotell med 459 nyoppussede rom, og ligger kun 10 minutter unna Oslo Lufthavn på Gardermoen.

Bestilling av hotellrom

Thon Hotel Oslo Airport

Parkering

Det er god kapasitet på parkeringsplasser rett ved hotellet.

  • Ladestasjon for el-bil
Beliggenhet
  • Det går shuttlebuss mellom hotellet og Oslo Lufthavn Gardermoen
  • 6 km til Oslo Lufthavn Gardermoen
  • 6 km til togstasjon

Pris:
Kurspris pr. deltaker: Kr 4.750,-
Faktura sendes etter gjennomført kurs.

Tider: 
Kurset starter kl 09:30 og varer til ca. kl 16:00.

NB! Påmeldingen er bindende.

Etter påmelding mottas bekreftelse.

Ved eventuell avmelding, hvor deltakeren av ulike grunner ikke kan møte, må dette skje senest to uker før kursstart. Det vil da påløpe en avmeldingsavgift på kr. 250,- +mva.
Avmeldinger senere enn to uker før kursstart medfører at hele kursavgiften må betales grunnet påløpte utgifter.

Ved eventuell avmelding: Husk at en annen person fra samme verksted kan overta plassen uten merkostnader, men må melde fra om dette i forkant av kurset.